Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koncert

Tko ide na 'Opću opasnost' u klub Boogloo?

opća opasnost
boogaloo
12.05.2010.
u 10:12

Županjska rock-grupa Opća opasnost, koja je devedesetih godina izazivala poprilično zanimanje na tadašnjoj tek formiranoj hrvatskoj rock-sceni, nastupit će 21. svibnja u zagrebačkom klubu Boogaloo.

Županjska rock-grupa Opća opasnost, koja je devedesetih godina izazivala poprilično zanimanje na tadašnjoj tek formiranoj hrvatskoj rock-sceni, nastupit će 21. svibnja u zagrebačkom klubu Boogaloo.

Za one koji se možda ne sjećaju, njihov je najveći hit svakako pjesma "Jednom kad noć" u kojoj su pokazali svoju tendenciju prema rock-baladama. Jedna je od tih balada i današnji evergreen, pjesma "Poklonjen san".

Iako su se povukli s scene, Opća opasnost se nije nikada raspala, a odradili su nekoliko prigodnih nastupa 2002. i 2005. godine, kako kažu, sebi za gušt.

U novogodišnjoj emisiji "Garaža" na HRT-u najavljuju svoj povratak široj publici te predstavljaju dvije nove pjesme, baladu "Nisam rođen pod sretnim zvijezdama" te žestoku "Uzalud sunce sja". Krajem zime izdali su svoje prvo kompilacijsko izdanje "Best of" koje uz 16 odabranih pjesama s albuma sadrži i nikad izdane "Njene sjene" i "Rastaviše i nas dvoje" koja je snimljena s Najboljim hrvatskim tamburašima.

Grupa se ponovo okupila u svojoj izvornoj i najkreativnijoj postavi kako bi stvorila nove pjesme i obožavateljima diljem Hrvatske pokazala da rock još uvijek živi. Upravo zbog vjerne publike koja nije zaboravila i nije prestala voljeti njihove pjesme, opet će na scenu 21.svibnja u Boogaloou nastupiti Opća opasnost.

Ovom prilikom Vecernji.hr svojim čitateljima daruje dva puta po dvije karte za ovaj koncert. Sve što trebate jest poslati svoje podatke na e-mail: nagradna_igra@vecernji.net (u subjectu napisati opća opasnost) i dvoje najsretnijih moći će uživati u glazbi ove rock skupine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije