Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONCERTI

The National opet u Hrvatskoj, ovog puta u Šibeniku 10. kolovoza

'14.11.2010., Zagreb - Koncert grupe The National u Bocarskom domu u Zagrebu.  Photo Tomislav Miletic/PIXSELL'
'Tomislav Miletic/PIXSELL'
02.03.2011.
u 01:42

Prošle su godine izdali hvaljeni peti studijski album High Violet s hitovima Bloodbuzz Ohio, Anyone's Ghost, Terrible Love...

The National se vraća u Hrvatsku! Nakon još jednog odličnog koncerta u studenom prošle godine, ovi karizmatični američki indie rockeri nastupit će opet u Hrvatskoj, ovoga puta u Šibeniku 10. kolovoza. 

The National su već triput u posljednjih šest godina nastupili u Zagrebu, a ovog će puta nakon KSET-a, Pauka i Boćarskog doma, okusiti i hrvatsku obalu. Nastupit će u sklopu
festivala Terraneo, javlja portal Muzika.hr. Datum je potvrđen i na službenoj web-stranici benda American Mary.

Prošle su godine izdali hvaljeni peti studijski album High Violet s hitovima Bloodbuzz Ohio, Anyone's Ghost, Terrible Love, a koji im je i donio dosad najbolje rezultate na ljestvicama, te donio odlične kritike i nagrade. Bili su nominirani i za Brit Awards. 

Inače, ovog ljeta The National imaju i još nekoliko koncerata u blizini Hrvatske: nastupaju u talijanskoj Ferrari 5. srpnja te na velikim festivalima u Mađarskoj (Sziget - 14. kolovoza), i Austriji (Frequency - 18. kolovoza).

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
03:21 02.03.2011.

Sa obzirom da neznam engleski jezik ipak bi se odlucio za M.Kovac. Tomhson, aili pak klapa Greben,...........!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije