Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVJU

Ivica Buljan: Krleža bi mogao postati predložak za Netflixovu seriju

18.10.2021.
u 20:07

- "Squid Game” govori o siromašnim ljudima koji se natječu u okrutnoj i smrtonosnoj igri kako bi osvojili novčanu nagradu od 45 milijardi južnokorejskih wona. U seriji se mogu vidjeti scene u kojima se iz vatrenog oružja puca u glavu i vade unutarnji organi. Siguran sam da bi i Krležina distopija prije Prvog svjetskog rata mogla postati predložak za neku Netflixovu seriju, priča nam ravnatelj drame Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu i ugledni redatelj. Imali smo problema kod realizacije ovog intervjua zbog manjka slobodnog vremena, ali ne zbog manjka tema. Angažiran i s jasnim stavovima o odnosu umjetnosti koju živi i društva unutar kojeg je želi realizirati, ni u jednom segmentu nije ostao nedorečen.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?