Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poljubac budućnosti

Sutra promocija pjesničkog prvijenca Zvonimira Varge

varga
02.08.2010.
u 10:49

Varga je u knjizi objavio tek jedan dio pjesama koje je napisao u posljednjih desetak godina.

U utorak, 3. kolovoza u 19 sati, u zagrebačkom restoranu "Bažulek" (Palić 41, Trnje) održat će se promocija pjesničkog prvijenca Zvonimira Varge.

Riječ je o zbirci pjesma pod nazivom "Poljubac budućnosti" s podnaslovom "Ljubavne pjesme za noć". Na 168 stranica protežu se pjesme ljubavne tematike u kojima Varga svojim stihovima kao da sanja u zbilji. Riječima pokušava opisati intimne osjećaje prema ženi, kao i nadu o vječnoj ljubavi. Pjesme su protkane snovima, baš kao što kaže i stih na naslovnici knjige:

"U snu sam joj pričao o vječnosti

 Čudila se što to znači

 Dat ću joj poljubac budućnosti

 Ni duži, niti kraći"

Varga je u ovoj knjizi objavio tek jedan dio pjesama koje je napisao u posljednjih desetak godina. Većina pjesama koje možete pročitati u zbirci su i uglazbljene, a uz knjigu je priložen i CD instrumentalne glazbe čiji je autor i izvođač sam Zvonimir Varga. CD traje pola sata, a laganim klavirskim i gitarskim notama, Varga vas vodi u svoj svijet koji uz njegovu glazbu i stihove može biti vrlo lijepo mjesto.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije