Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vis

Spomen na 99. obljetnicu rođenja književnika Ranka Marinkovića

Ranko Marinković
arhiva
18.02.2012.
u 14:59

Program počinje u podne postavljanjem vijenca na rodnu kuću viškog književnika, a od 16.30 sati će se u VIjećnici grada Visa obraditi tema Vis u djelima Ranka Marinkovića s učenicima IV Gimnazije A. M. Karamaneo

Obilježavanje 99. obljetnice rođenja književnika Ranka Marinkovića te uvod u 100. obljetnicu održat će se u srijedu 22. veljače na njegovu rodnome Visu. Program počinje u podne postavljanjem vijenca na rodnu kuću viškog književnika, a od 16.30 sati će se u VIjećnici grada Visa obraditi tema Vis u djelima Ranka Marinkovića s učenicima IV Gimnazije A. M. Karamaneo. Obilazak Memorijalne zbirke Ranko Marinković počinje u 19 sati, a književna večer povećena Marinkoviću počinje od 20 sati.

 

 

Komentara 1

VE
velikazmija
17:09 19.02.2012.

jesu li i njega srbi prisvojili odnosno što kažu čiji jeb ranko njihov ili naš ili zajednički --

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije