Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WHIPLASH I CRNA UDOVICA

Službeno potvrđeno: Rourke i Johansson u 'Iron Manu 2'

12.03.2009.
u 16:15

Nakon što je prvi film o superjunaku "Iron Manu" s Robertom Downeyjem mlađim u glavnoj ulozi postao veliki hit, bilo je jasno da je snimanje nastavka samo pitanje vremena.

Još snimanje nije ni počelo (počet će u travnju), a već se zna datum premijere "dvojke" – 7. svibnja 2010. Mala kontroverza nastala je oko toga što je Terrencea Howarda u ulozi pukovnika Rhodesa, tj. superjunaka Wara Machinea bez nekoga uvjerljivog objašnjena zamijenio Don Cheadle, ali mnogo više prašine podigla je najava da je uloga glavnog negativca ponuđena Mickleyju Rourkeu, ali uz skroman honorar od 250.000 dolara.

No, nakon dugih razgovora Rourkeovi agenti su se dogovorili s Marvelom i, uz honoroar koji je ipak malo veći od prvobitno ponuđenog, potvrđeno je da će Rourke glumiti negativca Whiplasha, lik u koji će ući i neki elementi supernegativca Crymsona Dynama.

A nakon što je Emily Blunt morala zbog drugih obveza odustati od uloge Black Widov, za tu rusku superšpijunku producenti su našli više nego dobru zamjenu s kojom su u srijedu poslijepodne potpisali ugovor: "Crnu udovicu" glumit će Scarlett Johansson.

Pored njih i Downeyja, u filmu će se ponovno pojaviti Gwyneth Paltrow kao Pepper Potts i Samuel L. Jackson kao Nick Fury, a još jedan negativac (najvjerojatnije Justin Hammer) bit će Sam Rockwell.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije