Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poznati detektiv

Sherlock Holmes dobio je svoje poštanske markice koje skrivaju tajnu

Foto: royal mail
1/4
05.08.2020.
u 11:17

TV serija "Sherlock" jedna je od prvih serija koje su dobile svoju poštansku markicu. Izdaje ih Britanska kraljevska pošta, a u prodaji će biti od 18. kolovoza.

Britanska kraljevska pošta predstavila je posebnu seriju poštanskih marki s likom Sherlocka Holmesa. Šest markica prikazivat će prizore iz popularne BBC TV serije "Sherlock", dok će na ostalima biti ilustracije brojnih priča autora Arthura Conana Doylea. 

Na markicama tako će se pojaviti Benedict Cumberbatch (Sherlock), John Watson (Martin Freeman), Jim Moriarty (Andrew Scott), Amanda Abbington (Mary Watson), Lara Pulver (Irene Adler) i Mycroft Holmes (Mark Gatiss). Zanimljivo je i da će se, kada se markice osvijetle UV svjetlom, na njima pojaviti i do tada nevidljive scene iz serije. 

Foto: royal mail

"Sherlock" je jedna od prvih televizijskih serija koja je ovjekovječena na ovaj način, a poštanske marke bit će u prodaji od 18. kolovoza u Velikoj Britaniji. 

Nagrađivana serija "Sherlock" s emitiranjem je krenula 2010. godine, a četvrta i posljednja sezona izašla je 2016. godine. Obožavatelji se još uvijek nadaju novoj sezoni, ali o tome još nema govora. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije