Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Romano Nikolić

Severina u ovom slučaju nije zvijezda, već jedna od majki koje je sustav iznevjerio

30.01.2024.
u 15:32

Angažirani glumac, redatelj i umjetnički voditelj udruge Arterarij koja je nedavno organizirala umjetničku (re)akciju “Priče za laku noć koje ti želim ispričati”, tijekom koje je u zagrebačkoj Laubi niz umjetnica i umjetnika čitao priče za laku noć posvećene svoj djeci i roditeljima žrtvama pravosudnog sustava

Komentara 3

LE
Levanto
17:07 30.01.2024.

Triba tužiti državu koja dozvoljava maltretiranje navcije konstantnim pisanjem o jednoj osobi i njenom privatnim problemima.

JO
JovanC
17:31 30.01.2024.

Nisam znao da u zemlji imamo toliko eksperata za obiteljsko pravo. Svi razumiju problematiku. Posebno ljevica

MA
majeltomoguce
16:32 30.01.2024.

Oprostite zašto ju je sustav iznevjerio, ne mogu pročitati? Ako mislite na to jer suđenje traje 10 godina istina, iznevjerio ju je, ali je i iznevjerio i oca! Ako mislite na odluku oko skrbništva, onda ne znam zašto bi je iznevjerio ako je procijenio da je otac bolji skrbnik? Da je otac izgubio, bili li onda pisali da je otac iznevjeren od sustava? Nije mi jasna ova hajka u javnosti prema ocu koji je dobio na skrb svog sina? Zašto otac ne može biti dobar skrbnik? Napišite onda što je to Milan loše radio da ne zaslužuje skrbništvo? Evo jedna osoba tu govori da je izbjegavao dijete prva 3 godine - to je strašno, ali činjenica je da je kasnije taj Milan kupio nekretninu u Zagrebu kako bi bio bliže djetetu! Dajte konačko odgovor zašto je Severina izigrana i gdje je to sud pogriješio - konkretan odgovor!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije