Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sasvim poludio

Sergej Trifunović papu nazvao "govnom iz Rima"

28.02.2020.
u 14:48

Sergej Trifunović gostovao je u televizijskoj emisiji te iznio neke kontroverzne stavove o papi Benediktu XVI.

Sergej Trifunović gostovao je u televizijskoj emisiji "Veče s Ivanom Ivanovićem", gdje se neukusno našalio na račun bivšeg pape Benedikta XVI. 

- On mi kaže idem u Rim s kazalištem, a ja mu kažem, donesi mi neko go*no iz Rima, a on mi odgovori, našao sam ti najveće go*no iz Rima, i donese mi magnet pape Benedikta - ispričao je anegdotu Trifunović u emisiji, ali gledatelji su bili šokirani. 

Da bi stvar bila još gora, Trifunović je i vođa PSG-a, Pokreta slobodnih građana, političke opcije koja se među ostalim zalaže i za mirnu koegzistenciju svih religija, poštovanje prava građana i ljudskih prava.  

Trifunović je odgovorio kritičarima na Twitteru objavom koja nije uspjela smiriti strasti. Štoviše, uvrijedio je i pripadnike Pravoslavne crkve, ali tweet je uskoro izbrisao. 

- Da ti skratim ovo bespotrebno i vrlo usmljeno prosersvanje: poenta nije u papa, poenta je u Benedikt. Za razliku od Franje koji je najveći živi duhovnik, natzi jugend Racinger je približan Irineju. I svakako nije gori od njega. Eto sad uvredih i pravoslavce. Prijatno - napisao je.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Jopa
Jopa
16:30 28.02.2020.

Sergio, pa lijepo vam je rekao Ricky Gervais.. nemojte o politici jer nemate što pametno za reći. Blago rečeno...

MA
mare0801
19:41 29.02.2020.

Samo visokotolerantni promicatelji različitosti mogu vrijeđati bez osude.

ST
stric6
17:30 28.02.2020.

...obožavatelh žikine dinastije...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije