Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Sacha Baron Cohen kao Bruno prosvjedovao protiv homoseksualnih brakova

03.11.2008.
u 10:45

Britanski komičar Sacha Baron Cohen, glumeći austrijskoga homoseksualca i modnog stručnjaka Bruna, ne prestaje izazivati kontroverze svojim pojavljivanjem na različitim događanjima.

Tako se pridružio prosvjedu podrške zabrani homoseksualnih brakova ispred gradske vijećnice u Los Angelesu. Novinari su ubrzo shvatili tko se uvukao u redove protivnika homoseksualnih brakova, a Cohenova filmska ekipa ubrzo je glavnu zvijezdu odvela u kombi kojim su ga odvezli u nepoznatom smjeru.

Cohen, najpoznatiji po liku kazahstanskog novinara bez imalo takta ili dlake na jeziku Borata Sagdijeva, trenutačno snima film o osebujnom Bruni pod radnim naslovom: "Bruno: Delicious Journeys Through America for the Purpose of Making Heterosexual Male". Ovo nije prvi put da Bruno nepozvan upada na neki događaj.

Prošlog mjeseca 37-godišnji Cambridgeov diplomac, odjeven u Brunu i s plavom perikom, izbačen je s jedne revije na pariškom Tjednu mode nakon što se popeo na pistu s namjerom da manekenkama doda papirić s porukom, a na modnoj reviji dizajnerice Agathe Ruiz de La Prade u Milanu čak je i prošetao pistom odjeven u veliki crni plašt.

(M.Mik.)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije