Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Knjige za 5 kuna

Profilove knjige na ljetnoj rasprodaji već od pet kuna

igor mandić
arhivska slika
09.06.2010.
u 18:43

Od 13. do 15. lipnja u zagrebačkoj Tvornici od 10 do 20 sati traje velika i totalna Profilova ljetna rasprodaja knjiga. Knjige će se moći kupiti već za pet kuna, a kupcima će Profil ponuditi 600 naslova.

Biografije Woodyja Allena, Stevena Spielberga ili braće Coen, "Mala sirena", "Alica u zemlji čudesa", knjige Noama Chomskog i Baracka Obame, Drage Glamuzine i Mische Berlinskog, Rade Jarka i Siniše Pavića ili, pak, Zorana Pilića i Igora Mandića bit će od 13. do 15. lipnja zastupljene na velikoj i totalnoj rasprodaji Profilovih knjiga u zagrebačkoj Tvornici.

U Profilu najavljuju da će se neke knjige moći kupiti već za pet kuna, a kupci će moći birati između čak 600 naslova. U prodaji će biti dječje i znanstvene knjige, krimići i ljubići, knjige za samopomoć, zbirke kratkih priča i romani.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije