Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ganz novi festival

Prijavite se na plesnu radionicu Didiera Thérona

'© Tim Somerset/Maxppp -Montpellier, France le 28 06 2011 -/Festival Montpellier Danse,spectacle au Theatre de Grammont du Tryptyque Shanghai Bolero, du choregraphe Didier Theron, meilleur choregraphe
'Tim Somerset'
19.08.2013.
u 16:12

Didier Théron održat će radionicu "Plešući Bolero" za koreografkinje i plesačice od 2. do 6. rujna

Umjetničkom rezidencijom \"Temporaries\" i pozivom na radionicu plesa i kompozicije \"Plešući Bolero\" sa Shangai Bolerom pod vodstvom Didiera Thérona počinje pretprogram trećeg izdanja Ganz novog festivala. Didier Théron održat će radionicu za koreografkinje i plesačice od 2. do 6. rujna, a prijaviti se možete na edukultura.sc@gmail.com. (mz/VLM)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije