Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijera

Premijera "Ništa nije krivo" u Zagrebačkom plesnom centru

Ništa nije krivo, ples, Zagrebački plesni centar
arhiva VL
22.02.2012.
u 14:52

Plešu Iva Richtermoc, Andrea Solomun, Ivana Kranjčec, Sara Ipša, Anis Habibović, Anteo Ukušić, a oni su odabrani na audiciji na koju se prijavilo 50 ambicioznih i talentiranih mladih umjetnika

„Ništa nije krivo“ nova je plesna predstava koja će svoju premijeru doživjeti u petak 24. veljače u Zagrebačkom plesnom centru u 20 sati. Njeni su autori Aleksandra Mišić i Ognjen Vučini, koji gledateljima poručuju: "Kada smo mali, što god napravili, ništa nije krivo... plesno putovanje koje nas vraća u djetinjstvo... ali i natrag u stvarnost".

U predstavi sudjeluju šest plesača i jedna lutka, a ona je proizašla iz pilot-projekta Hrvatskog instituta za pokret i ples i plesne kompanije Masa. Predstava „Ništa nije krivo“ namijenjena je djeci, uzrasta od pet godina naviše, ali primjerena je odraslima. Projekt je počeo iz želje da mladim plesačima na početku karijere pružimo iskustvo rada u profesionalnim uvjetima. Plešu Iva Richtermoc, Andrea Solomun, Ivana Kranjčec, Sara Ipša, Anis Habibović, Anteo Ukušić, a oni su odabrani na audiciji na koju se prijavilo 50 ambicioznih i talentiranih mladih umjetnika.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije