Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEATAR NA TREŠNJEVCI

Predstava za djecu "Jaje" u Centru za kulturu Trešnjevka

jaje
17.02.2010.
u 12:18

Priča je to koja privlači djecu iz naraštaja u naraštaj, a zašto je „Jaje“ i danas svježe, primamljivo i ukusno, provjerite u novoj predstavi Lutkarske scene Ivana Brlić-Mažuranić.

U Centru za kulturu Trešnjevka, u nedjelju u 11.30 igrat će se dječja predstava "Jaje".

Kad ne pojedete jaje koje vam je servirano za doručak, nego čekate da se iz njega izlegne pile, vjerojatno niste ni svjesni toga u kakvu se avanturu možete upustiti. Upravo se to dogodilo junaku naše predstave, dječaku Joji, koji nije ni slutio što se sve, osim očekivanog pileta, može izleći iz jajeta.

Ima tu simpatičnih, zgodnih i nezgodnih životinjica s kojima nije uvijek lako izaći na kraj. Sve je to povod za živahnu dječju igru nastalu iz pera Zlatka Krilića još prije 25 godina i izvedenu u mnogim kazalištima više od dvije tisuće puta.

Priča je to koja privlači djecu iz naraštaja u naraštaj, a zašto je „Jaje“ i danas svježe, primamljivo i ukusno, provjerite u novoj predstavi Lutkarske scene Ivana Brlić-Mažuranić, redatelja Dražena Ferenčine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije