Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kantautorov dar u doba korone

Poslušajte novu pjesmu Boba Dylana u kojoj pjeva o ubojstvu predsjednika Kennedyja

File photo of U.S. musician Bob Dylan performing during on day 2 of The Hop Festival in Paddock Wood U.S. musician Bob Dylan performs during on day 2 of The Hop Festival in Paddock Wood, Kent on June 30th 2012. REUTERS/Ki Price/File photo     TPX IMAGES O
Foto: Reuters
27.03.2020.
u 10:35

Balada „Murder Most Foul“ traje 17 minuta i prva je njegova nova pjesma u zadnjih osam godina

Neuništivi Bob Dylan svoje je obožavatelje u teškim vremenima nagradio pjesmom objavivši na twitteru svoju novu baladu – prvu u osam godina.

„Murder Most Foul“ traje 17 minuta i pjeva o ubojstvu predsjednika Kennedayja, a spominje i reference na ljude i događaje tijekom 60-ih i 70-ih u Americi kao što su The Beatles i Woodstock.

Ovo je ujedno i prva Dylanova pjesma nakon što je 2016. postao prvi kantautor koji je dobio Nobelovu nagradu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije