Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
2068. Pogled u budućnost

Otvorena izložba: Večernji stvorio vremeplov koji vodi gotovo 50 godina u budućnost

Zagreb: Izložba "2068. - Pogled u budućnost"
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/71
31.01.2019.
u 21:18

Svi koji se žele pogledati kako izgleda putovanje u budućnost kroz futurističke radove studenata besplatno mogu posjetiti izložbu svakog radnog dana od 1. do 8. veljače, od 9 do 17 sati

Hrvatski novinarski dom večeras je pretvoren u vremeplov koji vodi gotovo 50 godina u budućnost. Tamo je, naime, svečano otvorena izložba “2068. Pogled u budućnost” u organizaciji Večernjeg lista, koji je istoimeni projekt pokrenuo prije nekoliko mjeseci.

Riječ je o najvećem multimedijalnom projektu promocije znanosti, inovativnosti i istraživačke hrabrosti u sklopu kojeg je deset vrhunskih stručnjaka napisalo deset futurističkih eseja objavljenih prvo u Večernjem listu, a potom i u posebnom specijalu. Eseje su pak ilustrirali mladi umjetnici, studenti Akademije likovnih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu, a rezultat su bili deseci iznimno kreativnih i zrelih radova koji su od večeras izloženi u prostorijama Hrvatskog novinarskog društva.

Pogledajte video s izložbe:

Svi koji se žele pogledati kako izgleda putovanje u budućnost kroz futurističke radove studenata besplatno mogu posjetiti izložbu svakog radnog dana od 1. do 8. veljače, od 9 do 17 sati. Također, izložba će sudjelovati i u sutrašnjoj Noći muzeja kada će se moći razgledati i od 18 sati do 1 sat iza ponoći. Izložba je prodajnog karaktera što znači da se izloženi radovi mogu i kupiti, a sve informacije zainteresirani mogu dobiti na e-mail adresi info.studenti.alu@gmail.com. Na taj način mogu kontaktirati direktno studente, a radovi koji su već prodani na izložbi su označeni posebnom naljepnicom.

Zagreb: Izložba "2068. - Pogled u budućnost"
1/71
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar BilanMandić
BilanMandić
10:21 01.02.2019.

Šta je ovo bio skup SKH?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije