Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Provokativan glumac odbijen

Gitarist Queena: 'Osoba mora vjerovati da je Freddie, ne može ga glumiti Sascha'

Sacha Baron Cohen
Foto: Reuters
1/4
09.03.2016.
u 10:10

Buntovne aspekte života preminulog pjevača Sascha Baron Cohen htio je prenijeti na svoj provokativan i humorističan način, što se članovima nije svidjelo

Glumac Sacha Baron Cohen otkrio je da neće glumiti Freddija Mercuryja u biografskom filmu zbog nesuglasica s grupom Queen.

Buntovne aspekte života preminulog pjevača britanski glumac htio je prenijeti na svoj provokativan i humorističan način, što se članovima nije svidjelo.

– Postoje izvrsne priče o njemu, bio je divlji. Živio je ekstremnim načinom života. Nema puno osoba koje hodaju po zabavi s tanjurima punim kokaina – otkrio je Cohen za Rolling Stone.

Međutim, preostali članovi Queena htjeli su cenzuriraniju verziju filma koja bi vjerodostojno prikazala njihovo nasljedstvo. Glumac priznaje da je pri prvom sastanku s bendom shvatio da će doći do nepremostivih kreativnih razlika.

Foto: REUTERS

Iako je Cohen pretpostavio nelinearnu strukturu priče (Pulp Fiction), u drugom dijelu filma bend se želio fokusirati na Queen nakon smrti pjevača 1991., što se glumcu nije posebno svidjelo.

Gitarist benda Brian May kaže da su smatrali Cohenovu prisutnost u filmu pomalo zbunjujućom jer osoba koja utjelovljuje pjevača mora vjerovati da je Freddie. – Nismo mislili da to može biti Sascha – priznao je May

Nakon javne izjave da boluje od AIDS-a, dan kasnije, 24. studenog 1991. Freddie je preminuo u Londonu u 45. godini.

Glumac Sascha Baron Cohen trenutačno puni kinodvorane kao nogometni huligan u akcijskoj komediji ''Neprofesionalac''.

>> Nova luda komedija Sache Barona Cohena uskoro u kinima

>> Sacha Baron Cohen i supruga dali 900.000 eura za žrtve sirijskog sukoba

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije