Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Operni koncert

Operne zvijezde Netrebko, Schrott i Kaufmann pjevaju u Beču

ana netrebko pjeva u beču
arhiv vl
03.08.2011.
u 14:44

U subotu 6. kolovoza navečer u bečkoj gradskoj dvorani nastupaju operne zvijezde Ana Netrebko, Erwin Schrott i Jonas Kaufmann. Praškom filharmonijom dirigira Marco Armiliato

Operni par iz snova sopranistica Ana Netrebko i bas-bariton Erwin Schrott uz tenora Jonasa Kaufmanna glavne su zvijezde velikog opernog spektakla koji je najavljen za subotu 6. kolovoza u bečkoj Gradskoj dvorani. Uz recentne operne zvijezde nastupit će i Praška filharmonija pod ravnanjem istaknutog opernog dirigenta Marca Armiliata. Ulaznice za taj raritetni koncert, koji će publici omogućiti slušanje ponajvećih opernih pjevača današnjice od kojih su neki trijumfirali i na ovogodišnjem salzburškom festivalu, prodaju se u rasponu od 36 pa do 237 eura. No, ulaz u VIP-zonu koncerta vrijedi čak 471 euro!?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije