Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ono: Drugo poglavlje

Obećavajuće nove snimke ispred i iza scene

02.08.2019.
u 13:12

Warner Bros. i New Line Cinema su na San Diego Comic-Conu prikazali posljednji trailer za IT Chapter Two (Ono: Drugo poglavlje), a danas su počastili ljubitelje horor filmova novim videom koji otkriva nove snimke ispred i iza scene. Također, objavljeni su i novi posteri za film.

1/2

"Ono: Drugo poglavlje" se odvija 27 godina nakon “prvog poglavlja”, a zloglasni Pennywise se vraća u fiktivni gradić Derry osvetiti se  djeci koja su po prvi puta uspjeli unijeli strah u njegovo zlo biće. Redatelj filma je Andy Muschietti, dok scenarij potpisuje iskusan Gary Dauberman koji stoji iza prethodnog filma u IT serijalu, te ostalih popularnih horor filmova poput Annabelle

Svoje uloge iz prvog filma repriziraju Jaeden Martell kao Bill, Wyatt Oleff kao Stanley, Jack Dylan Grazer kao Eddie, Finn Wolfhard kao Richie, Sophia Lillis kao Beverly, Chosen Jacobs kao Mike, Jeremy Ray Taylor kao Ben, i neizostavni Bill Skarsgård kao Pennywise. Odrasle varijante likova tumače Jessica Chastain kao Beverly, James McAvoy kao Bill, Bill Hader kao Richie, Isaiah Mustafa kao Mike, Jay Ryan kao Ben, James Ransone kao Eddie i Andy Bean kao Stanley.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije