Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rat slavne braće

Oasis se neće ponovno okupiti ni za 100 milijuna funti

Foto: arhiva
05.02.2020.
u 12:06

Liam i Noel Gallagher na Twitteru se ponovno prepucavaju oko navodnog okupljanja benda.

Gotovo 11 godina prošlo je od raspada kultne britanske grupe Oasis kojem je, prvenstveno, kumovalo veliko neslaganje slavne braće i osnivača benda, Liama i Noela Gallaghera. Svake godine od tada pojavi se barem jedan novinski napis o mogućem ponovnom okupljanju Oasisa, ali uzalud. Međutim, prije nekoliko dana, Liam je objavio zanimljiv tweet u kojem praktički optužuje brata da je odbio ponudu od 100 milijuna funti za reunion.

- Ponudili su nam 100 milijuna funti za turneju, pohlepnoj duši ni to nije dosta, oh dobro, ostani mlad - napisao je ogorčeni Liam koji je do sada više puta izrazio želju za ponovnim okupljanjem benda, što Noel uporno odbija.

Unatoč veoma javnim svađama i prepucavanjima, braća su i nakon Oasisa uspjela ostvariti zavidne uspjehe u karijeri, Liam sa dva solo albuma, a Noel s bendom High Flying Birds. A možda je upravo promocija nove pjesme i privlačenje pažnje uzrok tweetovima koji su uzburkali javnost, natuknuo je stariji brat Noel u odgovoru na Liamove optužbe.

- Nisam upoznat ni sa kakvom ponudom za ponovno okupljanje legendarne mančesterske rock'n'roll grupe Oasis. Doduše, svjestan sam da netko ima novi single koji treba promovirati, tako da možda je u tome stvar - napisao je Noel jučer. 

Pravi razlog raspada Oasisa 2009. godine još nije sasvim jasan, pošto braća u javnost iznose oprečne priče. Noel tvrdi da ga je Liam prvo gađao šljivom, a zatim napao gitarom kojom je mahao "kao sjekirom". S druge strane, Liam tvrdi da ih je rastavila Noelova žena koju naziva vješticom. Prema nekim izvorima, svađe su počele još dok su bili u tinejdžerskoj dobi, a Liam se starijem bratu popišao na glazbenu liniju. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije