Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nove knjige

Novi triler Leeja Childa u biblioteci KDS izdavačke kuće Znanje

Naslovnica romana Afera
arhiva VL
06.08.2012.
u 14:47

Novi nastavak serijala o bivšem vojnom policajcu Jacku Reacheru, povijesni misterij o zloglasnoj obitelji Borgia te neočekivana ljubavna priča između dvoje dugogodišnjih prijatelja samo su dio ponude

Upravo su izašle nove knjige 27. kola biblioteke Knjiga dostupna svima izdavačke kuće Znanje. Najzanimljviji je triler „Afera“ Leeja Childa, a slijedi mistična povijesna priča “Trovačica”. Za trenutke ljetnog opuštanja tu su ljubići “Laži mi” i “Moj prijatelj samac”, a kolo sadrži i džepno izdanje Algoritma, triler “Obratnica noći”.

Novi nastavak serijala o bivšem vojnom policajcu Jacku Reacheru, povijesni misterij o zloglasnoj obitelji Borgia te neočekivana ljubavna priča između dvoje dugogodišnjih prijatelja samo su dio raznovrsne ponude. 

Roman Afera novi je nastavak serijala o Jacku Reacheru, junaku Leeja Childa, a sve koji vole povijesne knjige oduševit će povijesni roman prepun intriga i misterija koji prate zloglasnu obitelj Borgia. Roman Trovačica američke autorice Sare Poole nevjerojatno je putovanje kroz mračne prolaze renesansnog Rima.

Ljubitelje chick lita i romanse razveselit će romani Laži mi autorice Jennifer Crusie i Moj prijatelj samac autorice Jane Costello. Roman Laži mi priča je o tajnama i lažima, prijateljstvu i izdaji, začinjena seksi humorom i vrućom akcijom koja će vam ubrzati puls. Moj prijatelj samac donosi četiri loša izlaska, tri zamamne žene, dvoje nerazdvojnih prijatelja i jednu odviše uspješnu preobrazbu… Totalna uživancija i urnebesno smiješna priča Jane Costello. No za one koji vole uzbudljivo štivo tu je i triler Obratnica noći američkog autora Michaela Grubera.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije