Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hip hop "Dječaci"

Novi singl Lovrinac preslušan 50 tisuća puta unatoč "morbidnosti"

Mario Brkljača
Foto: Ozren Maršić
1/2
18.10.2011.
u 13:13

Singl postiže iznenađujuće rezultate s obzirom na to da je preslušan 50 tisuća puta unatoč činjenici da se nigdje nije reklamirao – interes za pjesmu generiran je isključivo preko "usmene predaje na Facebooku".

Splitski hip-hoperi "Dječaci" koji su prije tjedan dana na svojoj Facebook-stranici promovirali novi singl "Lovrinac", postižu iznenađujuće rezultate s obzirom na to da je singl preslušan 50 tisuća puta unatoč činjenici da se nigdje nije reklamirao. Interes za pjesmom generiran je isključivo preko "usmene Facebook-predaje" među prijateljima. Iako su se neslužbeno pojavile informacije da Radio Dalmacija neće puštati pjesmu zbog morbidnosti, izdavač skupine, Croatia Records tu je informaciju demantirao. 

– "Lovrinac" je napisan kao reakcija na sva ubojstva, nasilje i pljačke koje iz dana u dan postaju sve bizarnije i na koje su se ljudi već počeli navikavati, objašnjava Vojko Vrućina, frontmen Dječaka. Lovrinac je solinsko groblje na kojem svi protagonisti pjesme završavaju svoj životni put. Ovo je drugi singl "Dječaka" koji su ljetos napravili hit singlom "Dalmacija" s obzirom na to da je dosad preslušan 230 tisuća puta na kanalu YouTube.

Ključne riječi

Komentara 2

NH
N-Hudy
10:04 28.10.2011.

...Čestitke momcima! :) \"Kamionđijo, hladni šniceli u Macoli!\" :)

Avatar reciklirana_hrenovka
reciklirana_hrenovka
15:16 23.12.2011.

Morbidnije je ono šta proizvede sekta huljićevaca nego ovo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije