Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
domaća proza

Novi domaći naslovi na Zagrebačkom sajmu knjiga

vrijeme za ljubav
arhiva VL
20.05.2011.
u 13:03

Predstavljanje domaće ljubavne priče, političke fikcije i generala Gotovine na repertoaru Sajma knjiga

Na današnjem programu zagrebačkog sajma knjiga 'Knjiga ispod čekića' bit će predstavljeni najnoviji domaći prozni naslovi  'Vrijeme za ljubav' Kemala Mujičića Artnama i 'Zbogom utopijo' Stjepe Martinovića.

Drugi roman Kemala Mujičića Artnama 'Vrijeme za ljubav' donosi jednu običnu, ali ne i trivijalnu ljubavnu priču. Knjigu će pored autora predstaviti književna kritičarka i pjesnikinja Darija Žilić te kritičar i pjesnik Branko Čegec.

Roman 'Zbogom utopijo' Stjepe Martinovića po žanru je politička fikcija (fantastika), a govori o 'suvremenoj povijesti', od godina 2. svjetskog rata do 2013., izmišljenog otoka u istočnom Sredozemlju, na sudbini kojeg se prelamaju svi konflikti Mediterana i Europe u tom razdoblju. U romanu se elaboriraju dvojbe o tomu što je terorizam, a što oslobodilački rat. Roman će uz autora predstaviti novinarka i spisateljica Lada Žigo te komunikolog i profesor Ivan Šiber.

Program 'Do posljednjeg slova' koji donosi publicističke novitete obuhvaća knjigu 'Što smo mu učinili' Nenada Ivankovića. Riječ je o djelu koje progovara o generalu Anti Gotovini i presudi Haaškog suda njemu i generalu Markaču. Knjigu će uz autora predstaviti novinar i urednik Zvonimir Despot.

Ulaz na sve promocije za vrijeme sajma je slobodan.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije