Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zgkul

Nakon Chabrola, retrospektiva britanskog redatelja T. Davisa

Zagrebačko kulturno ljeto
arhiva
19.07.2012.
u 15:03

Od 24. srpnja do 2. kolovoza prikazivat će se izbor filmova iz pulskog međunarodnog programa Europolis, a kao uvodni filmovi prikazivat će se hrvatski kratki igrani filmovi

Zagrbačako kulturno ljeto na Kinu Tuškanac do kraja srpnja donosi retrospektivu velikog francuskog sineasta Claudea Chabrola do petka 20. srpnja, a u subotu 21. srpnja počinje retrospektiva uglednog britanskog redatelja Terencea Davisa koju predstavlja Motovun film festival. Od 24. srpnja do 2. kolovoza prikazivat će se izbor filmova iz pulskog međunarodnog programa Europolis, a kao uvodni filmovi prikazivat će se hrvatski kratki igrani filmovi.  Od 3. do 10. kolovoza prikazivat će se izbor filmova iz motovunskog Glavnog programa te Motovunski kratki. Na programu ZGkul-a od  11. do 14. kolovoza na programu je izbor žanrovskih ostvarenja iz Dana europskog filma, a od 15. do 19. kolovoza izbor glazbenih dokumentaraca sa Starigrad Paklenica film festivala. Za kraj, Soundset plavi od 20. do 24. te od 27. do 31. kolovoza organizira filmski ciklus Frajeri u šumi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije