Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
star wars

Nakon bebe Yode stigao je i Jabba, rastopit ćete se

Foto: Twitter
23.01.2020.
u 13:04

Internet osvaja preslatki digitalni prikaz bebe jednog od najomraženijih likova Ratova zvijezda.

Kada se u "Mandalorianu", TV seriji spin-offu Ratova zvijezda pojavila preslatka beba Yoda, internet je poludio za njom. Na društvenim mrežama počele su se pojavljivati stotine i stotine fotomontaža i memeova s malim zelenim izvanzemaljcem u glavnoj ulozi, a sada je jedan umjetnik odlučio odvesti stvari i korak dalje. 

Leonardo Viti, digitalni umjetnik, odlučio je jednog od najomraženijih likova Star Wars franšize – pretvoriti u bebu. Tako je nastao beba Jabba the Hut, a što god mislili o njegovu starijem izdanju, moramo priznati da je presladak. 

– Slika je postala mnogo popularnija nego što sam ikada mogao zamisliti. Oduvijek sam volio Ratove zvijezda, odrastao sam na njima. Obožavam bebu Yodu, ali bila je posvuda na internetu i htio sam napraviti drukčiju "bebu" – rekao je Viti za NBC i dodao da su mu za sliku trebala samo dva dana. 

Komentara 5

DU
Deleted user
14:54 23.01.2020.

Rastopit ćemo se...pa vi niste pri sebi!

Avatar essek22
essek22
14:11 23.01.2020.

Ili kako je Disney uništio Rat zvijezda....Zadnje nastavke ne možeš gledat od američkog preseravanja....

KO
kopemife
14:12 23.01.2020.

Pobili sve stare likove. Glavni su dvoje emotivno inkontinentnih tinejdzera. Stigle su i bebe. Sve cure ce ovo htjet gledat ... kuzis ono stara totalno to i tak 😂😂😂😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije