Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Na Prisavlju počelo snimanje raskošnoga novogodišnjeg programa

26.11.2008.
u 17:39

Novogodišnje slavlje na Prisavlju se već zahuktalo. Hodnicima HTV-a ori se pjesma i veseli žamor jer je u studiju 10 počelo snimanje novogodišnjeg programa. Pod palicom Elizabeth Homsi, autorice i urednice projekta, snima se četverosatni spektakl koji će u najluđoj noći za TV ekrane prikovati brojne gledatelje.

– Idejna nit vodilja za realizaciju ovogodišnjeg šoua vodila me u smjeru davno rađenih i rado gledanih emisija koje je radio Anton Marti. Dakle čekaju vas pjesma i ples, umotani u duhovitu scenarističku priču, uvijek uz zabavljače, glumce i kazalište - otkrila je Homsi.

Program će voditi Dolores Lambaša, Duško Ćurlić i Krunoslav Klabučar. Zabavljat će nas brojne zvijezde: Vanna i Jacques, sestre Husar, Massimo, Goran Karan, Vlado Kalember, Prljavo kazalište, Maja Šuput, Luka Nižetić, Cubismo i Josipa Lisac, Tereza Kesovija, Oliver Dragojević, Sandra Bagarić, Zrinka Cvitešić, Nikša Kušelj i mnogi drugi. Humorom će sve začiniti Vid i Drele, svoju je priču pripremio i Goran Milić, a tu je i pregršt drugih iznenađenja koja ćemo otkriti u novogodišnjoj noći.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije