Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
foto natječaj

Merkur osiguranje i poznati fotograf Damir Hojka biraju najfotografiju na temu „Sreća je...“

Hoyka
Eni Lea Hoyka
08.12.2015.
u 08:59

Sudionici mogu prijaviti fotografije motiva koji najbolje vizualiziraju njihov doživljaj sreće, odnosno onoga što ih čini sretnima.

Merkur osiguranje nastavlja s projektom podizanja svijesti o zdravom načinu života pa tako u suradnji s poznatim fotografom Damirom Hojkom organizira još jedan foto natječaj i izložbu na temu “ Sreća je...“. Sudionici mogu prijaviti fotografije motiva koji najbolje vizualiziraju njihov doživljaj sreće, odnosno onoga što ih čini sretnima. Fotografije na natječaj mogu se prijaviti od 13. do 17. prosinca, a jednodnevna izložba održat će se 12. siječnja u galeriji Greta u Zagrebu.

Merkur osiguranje nastavlja s projektom podizanja svijesti o zdravom načinu života pa tako u suradnji s poznatim fotografom Damirom Hojkom organizira novi foto natječaj. Jednodnevna izložba na temu “ Sreća je...“ održat će se u petak, 12. siječnja u galeriji Greta gdje će se predstaviti 20 najuspješnijih radova zaprimljenih tijekom Merkurova foto natječaja. Izložba je zamišljena kao svečani završetak foto natječaja na kojemu će se proglasiti pobjednici i dodijeliti nagrade pobjednicima.

Na foto natječaj Merkur osiguranja i Fotosofie bit će moguće prijaviti do tri fotografije koje slijede misao: 'Vjerujem da je ovo što prikazujem na fotografiji dobro za moje zdravlje.' Na web stranici Fotosofie prijaviti se mogu sve fotografije - koje najbolje vizualiziraju Vaš doživljaj sreće, odnosno onoga što Vas čini sretnima.

Fotografije na natječaj možete prijaviti od 13. do 17. prosinca, a publika i stručni žiri u sastavu: Tamara Aye, voditeljica marketinga Merkur osiguranja, Gaella Gottwald, likovna umjetnica i kreativni konzultant te Damir Hoyka, samostalni umjetnik i fotograf prijavljene će fotografije ocjenjivati od 18. do 22. prosinca. Za fotografije koje od žirija i publike osvoje prva tri mjesta Merkur osiguranje osiguralo je nagrade. 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije