Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"2"
Povratak na članak

Mayales nakon 12 godina snimili jedan od albuma godine

Stilski se album može okarakterizirati kao pop, ali gotovo da ga se ni po jednom elementu (osim možda u ponekoj melodioznijoj vokalnoj liniji) ne može uzeti kao primjer za definiranje pop-glazbe

Komentari 2

TH
Theshepards
11:58 11.12.2012.

Koliko je album loš potvrdjuje i činjenica da je ne dugo nakon originala Virtual Baby objavljena i druga verzija i ni to nije prošlo, stvarno zvuči razočaravajuće cijeli album i jedino činjenicom imena Mayales se ovome pridaje epitet albuma godine! Čemu uopće ovaj članak? Zašto onda netko ne napiše koju lijepu riječ o Nipplepeople i singlu "Bolji" jednoj od rijetkih kvalitetnih i ne seljačkih stvari u ovoj retardiranoj zemlji?!

VL
Učitelj
15:55 11.12.2012.

nakon 12 godina snimili su jedan od albuma koji su snimljeni ove godine.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.