Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trg bana Jelačića

Marko Marković performansom 'Opasnost' otvara sedmi MaxArtFest, slijedi Labrović

Siniša Labrović
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
17.10.2014.
u 09:30

Na festivalu suvremene umjetnosti svoje radove predstavljaju Siniša Labrović, održat će se projekcija filma "Goli otok" i instalacija, a u nedjelju će Vinko Barić otvoriti punk izložbu i održati svirku s Agro Đentelmensima

Najživahniji festival regije, MaxArtFest, počinje ove subote na Trgu bana Jelačića, a tijekom osam dana trajanja ove manifestacije na više lokacija u gradu održat će se niz performansa, koncerata, anti izložbi i predstava.

Otvaranje sedmog po redu MaxArtFesta, festivala suvremene umjetnosti bez cenzure, bit će sutra u 13 sati na Trgu bana Jelačića u Zagrebu, gdje će umjetnik Marko Marković izvesti performans "Opasnost!“. Na istome mjestu u 15 sati Siniša Labrović započinje svoj povijesni hod sa performansom "Korak naprijed dva natrag“, a na Kvaternikovu trgu u 19 sati predstavlja se instalacija i projekcija filma "Goli otok“.

U nedjelju 19. listopada u 12 sati Vinko Barić otvorit će punk izložbe i održati unpluged svirku post punk Agro ĐentelmensaFestival završava u subotu 25. listopada anti predstavom "Hamlet is not dead“ te koncertom "Porno Suicid“ u dvorani Centra za kulturu Maksimir. 

MaxArtFest svoju je sedmu sezonu posvetio proučavanju straha, jedine društvene konstante naših prostora. Strah 2.0 naziv je za fenomen poboljšanog straha, onog kojeg ne primjećujemo ali koji manipulira svim našim odlukama. 

>> Strah lajtmotiv ovogodišnjeg MaxArt Festa na koji dolaze Marko Marković, Siniša Labrović...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije