Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izložba

Logotipovi poznatih brendova motivi su slika Borisa Bućana

'bucan_nnn_kul_110109'
'Photoshop'
11.01.2010.
u 13:47

Na izložbi će biti predstavljeno pedeset radova u tehnici ulja na platnu nastalih prošle godine, a u toj seriji Bućan se vraća na ideju svoje manifestne izložbe iz 1973. godine.

Izložba Borisa Bućana pod nazivom "Bucan- Art2" otvara se večeras u Galeriji SC-a u 20 sati. Na izložbi će biti predstavljeno pedeset radova u tehnici ulja na platnu nastalih prošle godine, a u toj seriji Bućan se vraća na ideju svoje manifestne izložbe iz 1973. godine, kada se prvi put kao motivima slika koristio logotipovima svjetski poznatih brendova i zaštitnih znakova velikih tvrtki. Ova zanimljiva izložba moći će se razgledati do 6. veljače. (ps/VLM)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije