Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVO IZDANJE

Ljubitelji stripa, navalite! Stigao je novi broj Strip revije Večernjeg lista

Strip revija
23.04.2020.
u 12:48

Od ponedjeljka 27. travnja u prodaji je novi broj Strip revije Večernjeg lista.

Omiljeni strip-magazin broji svoje 80. izdanje i, kao i uvijek, prepun je zanimljivih serijala na čak 84 stranice. U ponedjeljak 27. travnja pronađite novi broj za samo 5 kuna uz Večernji list. Nakon ponedjeljka Strip reviju možete kupiti po punoj cijeni od 12 kuna.

Novi broj donosi nastavak Frasera iz Afrike, koji prati Martina Frasera i njegovu družinu u pustolovinama po Africi. Doživljavaju nove susrete s divljim životinjama i domorocima, s uvijek zanimljivim zapletima koji nikada ne postaju neuvjerljivi i pretjerani. Autor je jedan od najtalentiranijih britanskih crtača Frank Bellamy. Novi broj donosi nastavak pod nazivom Lovokradice.

Kanadska ekipa realistična je pustolovna serija Petera Wiechmanna i Jordija Longarona. U fokusu su tri studenta biologije – Nancy, spektakularni Tommy i Little Cree, rodom iz plemena Cree, te profesor Samuel Curwood i pas Tak. Zajedno se bore protiv nepravde i grijeha okoline. U nastavku Riskantno spašavanje upuštaju se u oslobađanje putnika privatnog mlažnjaka iz ledene pustinje Stjenovitih planina.

Duhovita western-priča Moustache autora Jaimea Mainoua i Petera Wiechmanna prati otrcanog junaka, neuspješnog bandita koji se odlučio na izvanredan podvig prelaska izravno iz Pepita u Primo. Prati ga Sotona, njegov vjerni konj. Donosimo priču pod nazivom Kapitalna glad.

Priču o tajanstvenom ubojstvu iz vremena Rimskoga Carstva donosi vam Cassio. Uživajte u drugom nastavku napetog i intrigantnog francusko-belgijskog stripa pod nazivom Treća rana.

Nezaobilazni su i uvijek prisutni Peanuts, Šic Mic, Tatica, Hombre i Cliff Hanger.

Novi broj strip revije pronađite na svim kioscima od ponedjeljka 27. travnja.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije