Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Lewis Hamilton putuje u svemir

21.11.2008.
u 11:43

Aktulani i najmlađi svjetski prvak u Formuli 1, Britanac Lewis Hamilton odlučio je sebe i svoje najbliže počastiti izletom u - svemir. Doslovno...

Kako bi iskazao zahvalnost na podršci koju su mu pružali tijekom pobjedničke sezone, ali i od samog početka njegove karijere u F1, 23-ogodišnji Britanac odlučio je obitelji i djevojci Nicole Scherzinger priuštiti da vide Zemlju iz kuta koji si samo odabrani mogu priuštiti.

Turistički letovi u svemir komercijalizirat će se 2010. godine, a za sve je “kriva” aviokompanija Virgin. Lista čekanja već je dobrano popunjena holivudskim imenima, vlasnicima poduzeća koja ostvaruju veliku dobit, a na nju se predbilježilo i pet novih imena - Lewis Hamilton, njegov otac Anthony, pomajka Linda, polubrat Nicolas i pjevačica Pussycat Dollsa s kojom je u vezi.

- Lewis je na najboljem putu da postane milijarder i postoji li bolji način da se novac potroši od puta u svemir? Hamilton je na originalan način odlučio zahvaliti svojim najbližima na potpori u godini njegova najvećeg trijumfa u karijeri - kazao je izvor blizak aviokompaniji.

Dodajmo da za zadovoljstvo gledanja Zemlje iz orbite treba izdvojiti 625.000 funta.

(TotalSport)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije