Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova scena

Legendarna Kinoteka predstavom "Art" postaje Teatroteka

Zijad Gračić
arhiva VL
30.11.2010.
u 10:40

To je početak rada Teatroteke, scene gdje će svoje predstave izvoditi neovisne kazališne grupe Zagreba

Legendarna Kinoteka u Kordunskoj, u kojoj su odrastale generacije filmofila, vraća se u život. Ovog puta u službi teatra. Naime, 1. prosinca, u 20 sati, bit će svečana izvedba predstave "Art" Aplauz teatra, a u suradnji s Epilog teatrom, Kazalištem pozor i Teatrom grdelin. To je početak rada Teatroteke, scene gdje će svoje predstave izvoditi neovisne kazališne grupe grada Zagreba.

Predstava “Art” nastala je prema tekstu višestruko nagrađivane i svjetski poznate spisateljice Yasmine Reze, u prijevodu Sonje Bašić, u režiji Marka Jurage. Uloge tumače Ivan Jončić, Zijad Gračić (na slici)  i Slavko Juraga.

Ključne riječi

Komentara 1

JA
jalnus
11:06 30.11.2010.

Samo ne dirajte kafic. Najbolji u gradu. Najbolja atmosfera i mir urbanog modaliteta europske civilizacije u Zagrebu. Po sadasnjoj situaciji u gradu, zapravo spada u Bec ili Prag. Jos da kava bude bolja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije