Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo

Lana Del Rey predstavlja „Born To Die – Paradise Edition“

Lana Del Rey
arhiva VL
16.11.2012.
u 10:51

Billboard, Complex, NME, Vogue, Wonderland i GQ samo su neki od časopisa koji su Lani posvetili brojeve i proglašavali je ženom godine

Nakon instant hitova „Video Games“, „Blue Jeans“ i drugih, nagrađivana pjevačica predstavlja svoju novu rajsku pop poslasticu – reizdanje albuma iz siječnja, pod nazivom „Born To Die - Paradise Edition“. Reizdanje svog uspješnog albuma „Born To Die“, Lana Del Rey najavila je pjesmama „Blue Velvet“, „Ride“ i „Bel Air“, za koje su predstavljeni i videospotovi.

Posljednjih 12 mjeseci za mlađahnu Lanu su bili vrlo uspješni – nakon što se predstavila u britanskom show-u „Later with Jools Holland“, proglašena je za The Next Big Thing Q Magazinea, a  Billboard, Complex, NME, Vogue, Wonderland i GQ samo su neki od časopisa koji su Lani posvetili brojeve i proglašavali je ženom godine.

Također, na ovogodišnjoj dodjeli Brit Awardsa proglašena je 'Best International Breakthrough Artist', dok je prije nekoliko dana na MTV EMA 2012 odnijela pobjedu u kategoriji Best Alternative Act. „Born To Die – Paradise Edition“ izdanje donosi devet potpuno novih pjesama,

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije