Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI SPOT ZA PJESMU 'PAPARAZZI'

Lady GaGa hoda na štakama i ljubi se s trojčekima

01.06.2009.
u 13:46

Djevojka rođena kao Stefani Joanne Angelina Germanotta, širom svijeta poznatija kao Lady GaGa, krenula je u vode epskih glazbenih videa u kojima je sama pjesma tek mali djelić filma u kojem se događaju razne stvari, poput "Thrillera", "Blue Jean" i drugih.

Nije žalila truda, pa je za svoju pjesmu "Paparazzi" angažirala redatelja Jonasa Akerlunda kojem kontroverza nije strana. Naime, neke njegove videobrojeve već su zabranjivali na MTCV-u (Prodigy, "Smack My Bitch Up"), glumce poput Alexandera Skarsgara (Iz HBO-ove serije "Okus krvi") i švedske trojke iz Daisy of Love.

Spot je procurio u javnost malo ranije nego što je trebao, pa je pjevačica na Twitteru reagirala rečenicom: "Stop leaking my motherfu**ing videos!" ("prestanite krasti moje videobrojeve, mater vam j***m!"), ali što je tu je, i ona ga je snimala da bi se gledao, a ne čamio na polici, zar ne?

Kako sve to izgleda i kako je dotične brojne zanimljive stvari Lady GaGa iskoristila, izjavivši da joj je to najkreativnije ostvarenje u dosadašnjoj karijeri, pogledajte:

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije