Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kultura promjene

Kreirajte kućni reklamni video za Dane hrvatskog filma

Natječaj KRV
Natječaj KRV
11.03.2011.
u 10:38

Natječaj KRV stavlja ideju ispred kvalitete, pa snimke možete napraviti amaterskom kamerom, fotoaparatom ili mobitelom

One kojima je dosta napornih, seksističkih, zastarjelih ili loše sinkroniziranih reklama u domaćem TV programu ekipa Kulture promjene SC-a poziva da snime vlastitu reklamu i time uđu u konkurenciju za najbolji kućni reklamni video na ovogodišnjim Danima hrvatskog filma.

Natječaj KRV (kućni reklamni video), naglašavaju organizatori, stavlja ideju ispred kvalitete, pa snimke u nedostatku bolje opreme možete napraviti amaterskom kamerom, fotoaparatom ili mobitelom. Maksimalno trajanje reklame je 60 sekundi, a neće se primati reklame za pornografiju, narkotike, proizvode koji zagađuju okoliš ili proizvođače koji ne poštuju ljudska prava.

Reklamu na DVD-u sa svim podacima (ime i prezime ili pseudonim, e-mail adresa i telefon) potrebno je poslati najkasnije do 1. travnja 2011. na adresu:

STUDENTSKI CENTAR U ZAGREBU

TEATAR &TD – ZA KUĆNI REKLAMNI VIDEO – KRV

n/r Danijela Tereka

Savska cesta 25

10 000 Zagreb

Program realiziraju Dani hrvatskog filma i Kultura promjene SC-a u suradnji s Kinoklubom Zagreb. Prošlogodišnju konkurenciju možete pogledati na youtube kanalu KućniReklamniVideo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije