Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMIJEH NIJE GRIJEH Zašto su voditelji Nove TV u smijehu odjavili Dnevnik

Kopljar: ‘Jednostavno smo pukli’

Autori: Nikola Sever Šeni, Sandra Veljković
13.11.2008.
u 01:06

Sinoćnji dnevnik Nove TV završio je petominutnim smijehom. Gledatelji su vidjeli samo voditelje Mariju Miholjek i Sašu Kopljara i kako je iza kamera u smijeh prasnula cijela redakcija.

Napad smijeha izazvala je kobna kombinacija problema s izgovorom i duhovitog priloga.

- Sve je odjednom izgledalo jako čudno! Jednostavno smo pukli! Cijeli dan u vijestima nisam mogao izgovoriti riječ “automobilsko”. Petljao sam jezikom i izgovarao au-to-mb... Kad sam u Dnevniku opet pogriješio, krenuo je smijeh. Pa kad se na to nadovezao prilog o zakrivljenim krastavcima u EU, nastao je pravi delirij - otkrio je Kopljar.

Samo je realizator zadržao prisebnost te je pitao voditelje mogu li odraditi posao do kraja.

- Nismo mu mogli ni odgovoriti od smijeha. Mahali smo rukama i pokazivali da više ne možemo. Realizator je odmah prebacio na sport pa nas je iz neugodne situacije izvukla kolegica Anamarija iz sportske redakcije - priznaje Saša Kopljar te dodaje da mu takve situacije nisu drage iako su gledateljima simpatične.

- I mi smo ljudi. Kad se počnete smijati, ne možete stati - kroz smijeh je, sinoć poslije emisije, rekla Marija Miholjek. Smijeh u eteru, kaže, nije ništa novo.

- Nije to tragedija. Nadam se da smo ljudima uljepšali dan. Zbog našeg smijeha gledatelji nisu bili zakinuti. Jedino je prilog o Arethi Franklin bio ponešto drukčiji od zacrtanog - priznala je voditeljica i opravdala sebe i kolegu:

- Dok je Aretha pjevala, mi smo smijeh izbacili iz sebe. I to je dobro. Bolje i to nego da smo svojim čitanjem ometali taj prekrasan glas - zaključila je i opet kroz smijeh Marija Miholjek.


Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije