Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šest filmova

Komedija o Mosadu otvara Dane izraelskog filma u Splitu

IMDb
29.08.2021.
u 12:32

Revija će se održati od 1. do 4. rujna u Ljetnom kinu Bačvice te u Kinu Zlatna vrata.

Veleposlanstvo Izraela organizira peto izdanje Dana izraelskog filma u Splitu od 1. do 4. rujna u Ljetnom kinu Bačvice te u Kinu Zlatna vrata, uz besplatan ulaz na projekcije.

Na reviji će prikazati šest filmova, a Dane će otvoriti projekcija akcijske komedije “Mosad”, u kojoj se agenti Mosada i CIA-e udružuju kako bi spasili svijet. Prikazat će se još filmovi “Neortodoksni”, o čovjeku nezadovoljnom svojim životom koji odlučuje promijeniti stvari kandidiranjem na izborima za jeruzalemsku općinu, “Smrt filma i mog oca također”, koji prati oca i sina koji pokušavaju zamrznuti vrijeme putem filma, i “Podnajam”, o čovjeku koji dolazi u Tel Aviv, čija ga energija nakon osobne tragedije vraća u život.

Tu su i filmovi “Kroz zid”, o ostavljenoj djevojci koja odlučuje bez mladoženje nastaviti s ceremonijom vjenčanja, i “Žudnja”, u čijem je središtu sredovječni čovjek koji otkriva da je otac dvadesetogodišnjeg sina. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije