Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kazalište

Kako je Tonkica kupovala kruh premijerno u Dubrovniku

Kako je tonkica kupovala kruh
Kako je tonkica kupovala kruh
07.04.2011.
u 15:41

U predstavi glume Helena Kovačić, Hrvoje Sebastijan, Glorija Šoletić i Edi Jertec

U petak, 8. travnja, s početkom u 19 sati, u dubrovačkom Kazalištu Marina Držića održat će se premijera dječje predstave Jasena Boke 'Kako je Tonkica kupovala kruh', u režiji Dražena Ferenčina. 

Predstava je namijenjena djeci od 1. do 4. razreda osnovne škole, a govori o djevojčici čiji se roditelji neprestano svađaju uopće ne obraćajući pažnju na nju. Kako je jedan od razloga svađe svakodnevna kupovina kruha, Tonkica je odlučila sama ga otići kupiti. Pri svom prvom izlasku iz kuće bez roditelja, Tonkica upoznaje grad, razne ljude i upada u razne situacije, ali na sreću tu se našao dječak dječak Luka koji joj pomaže. Predstava vrlo poučno govori o situacijama u kojima se djeca nalaze izvan kuće i ukazuje kako u njima postupiti.

Glume Helena Kovačić, Hrvoje Sebastijan, Glorija Šoletić i Edi Jertec.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije