Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
180 -2°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • četvrti:

    Nije on prvi koji je zbog očite kreativne praznine prolupao. To je uvijek tužno vidjeti. Sjećajmo ga se iz vremena Filigranskih pločnika.

  • Changi:

    Pričao mi jedan klinac, bivši obožavatelj BJŠ, kako je na put u Nizozemsku ponio s Filigranske pločnike s namjerom da nađe dotičnog i zamoli ga da mu potpiše album. Namučio se, kaže da ga nađe, ipak, našao adresu, pozvonio i ... prikaži još! predstavio se. BJŠ otvorio vrata i kad je rekao pošto je došao, ovaj mu bez riječi zalupio vratima pred nosom. Možda mu je trebao reći da se potpiše na ćirilici.

  • neboiznadzagreba2:

    Čitam i ne "verujem", Johnny je preobrazbom u Petrovića Petra otišao ravno do dna, od pjesnika do primitivca, lošeg stila i vulgarna rječnika. Azra je naša mladost u kojoj smo prepoznavali sebe, ljude, grad, ljepotu, trenutak, Štulić danas je tuga ... prikaži još!nas je tuga i neprepoznatljivost, okaljanost svega lijepog i dobrog što je u pjesmama ostavio, karikatura nečega, ni on sam ne zna čega. Zagreb ga je učinio velikim, Nizozemska ubila, no tako biva kad ne nadrasteš sebe, a druge prikazuješ patuljcima...

Još iz rubrike Kultura

top serije 2020.

Ekipa iz Breaking Bada i dalje vlada malim ekranom, ali ne manjka ni novih naslova

belini brodovi

Roman bez negativaca mladima šalje optimističnu poruku o nadvladavanju životnih tragedija

ministarstvo kulture

800 milijuna kuna za zaštitu kulturne baštine oštećene u potresu