Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
0 4°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • četvrti:

    Nije on prvi koji je zbog očite kreativne praznine prolupao. To je uvijek tužno vidjeti. Sjećajmo ga se iz vremena Filigranskih pločnika.

  • Changi:

    Pričao mi jedan klinac, bivši obožavatelj BJŠ, kako je na put u Nizozemsku ponio s Filigranske pločnike s namjerom da nađe dotičnog i zamoli ga da mu potpiše album. Namučio se, kaže da ga nađe, ipak, našao adresu, pozvonio i ... prikaži još! predstavio se. BJŠ otvorio vrata i kad je rekao pošto je došao, ovaj mu bez riječi zalupio vratima pred nosom. Možda mu je trebao reći da se potpiše na ćirilici.

  • neboiznadzagreba2:

    Čitam i ne "verujem", Johnny je preobrazbom u Petrovića Petra otišao ravno do dna, od pjesnika do primitivca, lošeg stila i vulgarna rječnika. Azra je naša mladost u kojoj smo prepoznavali sebe, ljude, grad, ljepotu, trenutak, Štulić danas je tuga ... prikaži još!nas je tuga i neprepoznatljivost, okaljanost svega lijepog i dobrog što je u pjesmama ostavio, karikatura nečega, ni on sam ne zna čega. Zagreb ga je učinio velikim, Nizozemska ubila, no tako biva kad ne nadrasteš sebe, a druge prikazuješ patuljcima...

Još iz rubrike Kultura

Mama, ja sam pozelenio

Poznati pjevač u mjuziklu o zdravim životnim navikama

prvi put u povijesti

Amanda Gorman s Bidenove inauguracije prva je pjesnikinja na naslovnici Voguea

Pop Not Pop (Songs For New Europe 1985-1989)
alternativna scena

Bilo je 80-ih godina u Zagrebu i jogurta i vraški zanimljive nove glazbe