Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
D. Craig na čekanju

James Bond naišao na jačeg neprijatelja - financijsku krizu

james bond
14.06.2010.
u 15:22

Serijal je zasad zamrznut jer je uključen u paket prodaje glavnog financijera, studija Metro-Goldwyn-Mayer.

Čini se da je James Bond napokon naišao na neprijatelja koji će ga zaustaviti – financijske probleme. Produkcijska kuća EON koja stvara najdugovječniji serijal u povijesti filma, u suradnji s tvrtkom MGM koja serijal financira, objavila je da će 23. nastavak morati malo pričekati jer se studio MGM našao u velikim problemima. Zapravo, tvrtka se nalazi na bubnju, ali pokušaj aukcijske prodaje nije dao rezultate. Postavlja se pitanje zašto EON jednostavno ne pronađe novog partnera jer bi hollywoodski studiji, bez ikakve sumnje, objeručke prihvatili projekt; ponajprije Sony koji je distribuirao posljednja dva nastavka i 20th Century Fox koji objavljuje DVD izdanja. No, smatra se da je Bonda jednostavno nemoguće odvojiti od MGM-a (da on ide uz prodaju tvrtke), zbog ugovornih obveza iz vremena kada se nije moglo ni zamisliti da bi studio mogao zapasti u takvu financijsku situaciju da ne može ostvariti svoje planove. U međuvremenu, glavni glumac Daniel Craig i potencijalni redatelj Sam Mendes ne čekaju prekriženih ruku. Craig će glumiti u filmu “Cowboys & Aliens” Jona Favreaua, a Mendes, koji je dosad dobio ugovor jedino kao stručni konzultant jer nije određen datum snimanja, pregovara sa studijem Walt Disney o režiji planiranog prednastavka “Čarobnjaka iz Oza”. (vb)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije