Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazak u 25. godini

Iznenada preminula dječja zvijezda iz kultnog filma o dadilji McPhee

11.02.2020.
u 13:45

Američki glumac Raphael Colema srušio se nakon jutarnjeg trčanja

Američki glumac Raphael Coleman, publici najpoznatiji po angažmanu u filmu ''Nanny McPhee'', iznenada je preminuo u 25. godini. Naime, srušio se nakon jutarnjeg trčanja, a djelatnici hitne pomoći nisu ga uspjeli oživjeti. Njegov očuh Carsten Jensen nesretno preminulom glumcu uputio je emotivnu poruku.

''Mislim da te ništa toliko ne natjera da na smrt gledaš kao na nepravdu kao kada umre mlada osoba. To se dogodilo mojoj supruzi Liz, čiji je najmlađi sin Raphael preminuo u dobi od samo 25 godina. Rapha sam upoznao kada je imao samo šest godina. Nikada ga neću prežaliti'', neutješan je bio Carsten.

Oproštajnu poruku napisala je i njegova majka na Twitteru istaknuvši da je umro radeći ono što je najviše volio.

''Počivao u miru moj voljeni sine Raphaele Colmanu, aka Iggy Fox'', napisala je.

Inače, glumac je u filmu ''Nanny McPhee'' tumačio lik Erica Browna te mu je to bio jedini zapaženiji glumački angažman. Nakon izleta u svijet filma, Raphael je postao strastveni aktivist za prava životinja te je u jednom trenutku promijenio ime u James Iggy Fox.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije