Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novomedijska izložba

Izložba Revolutoin Now & Forever otvorena u Zadru

izložba Revolution
arhiva VL
19.05.2011.
u 11:53

Revolution Now & Forever u 10 dana predstavit će 40 umjetnika i 20 umjetničkih radova

Performansom Selme Banich na zadarskom Narodnom trgu upravo je počela međunarodna novomedijska izložba na temu Revolution Now & Forever, koja će u 10 dana predstaviti 40 umjetnika i 20 umjetničkih radova koji su nastajali u različitim umjetničkim disciplinama (videoart, gameart, performans, glazbeni performans, instalacija, intervencija u javnom prostoru, videoperformans, film...) na temu revolucije. Na natječaj je pristiglo više od sto prijava iz cijelog svijeta od čega je odabrano 10 radova, dok je 10 radova direktno odabrao kustoski tim, Boris i Natasha Kadin. Koncept izložbe zasniva na prezentiranju različitih tehnika i/ili strategija kojima se koriste novomedijski umjetnici koje se izvode i/ili prikazuju na nekoliko lokacija na zadarskom Poluotoku.

Komentara 1

CH
chainsaw.
12:16 19.05.2011.

bravo zadar! zadar je napravio i napredovao mnogo u posljednjih 15 godina. cinici tvrde da su razlog politicke veze. svejedno. ukoliko pricate sa turistima, zadar je jedan od najposjecenijih/najpopularnijih sredista. samo naprijed!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije