Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOSSIER.HR

HTV-ov novinar je snimajući prilog Bori pročitao svoju pjesmu

09.12.2008.
u 18:50

“Nije fora Đorđević Bora, od pjesnika do zlotvora, dane u kladionici provodi, više nije u modi, u Beogradu srećem nove generacije, tu će opet narasti trava, ali Boru Đorđevića neće oprati zajedno ni Dunav i Drava”, dio je to pjesme HTV-ova novinara Matije Vukšića, koju je napisao, čak osobno u Beogradu i pročitao kontroverznom srpskom rockeru Bori Čorbi s kojim se susreo za snimanja priloga o ideologiji u glazbi za emisiju “dossier.hr”.

– Našli smo se u podrumskoj kladionici u kojoj provodi dane. Čuvši moju pjesmu zamislio se i nasmijao te rekao da se ne osjeća zlotvorom kakav u pjesmi ispada da je. No, kroz razgovor nije poricao da je četnik naglašavajući da u svojoj ideologiji ne vidi ništa sporno – ispričao je Matija Vukšić o susretu s Borom.

Osim Čorbe o toj temi će u sutrašnjem “dossieru.hr” na HTV1 govoriti i Ivan Novak iz grupe Leibach, Petar Luković te Žarko Puhovski.

– Zvali smo i Thompsona u emisiju i rekli mu da ga ne dovodimo u istu kategoriju s Borom Čorbom, već da je pozvan jer se njegove pjesme često prozivaju zbog ustaštva, no preko svojeg menadžera Zdravka Barišića je poručio da neće biti u istoj reportaži s Borom – kaže Vukšić.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije