Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Wenders u Bayreuthu

Hoće li Wim Wenders režirati Wagnerov "Prsten" u Bayreuthu?

wim wenders kao operni režiser
arhiv vl
10.01.2011.
u 13:36

Čuveni filmski redatelj Wim Wenders trebao bi 2013. godine režirati "Prsten Nibelunga" u Bayreuthu. Vodstvo festivala oduševljeno je Wendersovim razumijevanjem glazbe, pa se nada da će s njim biti potpisan ugovor o suradnji

Hoće li čuveni njemački filmski redatelj Wim Wenders režirati Wagnerov "Prsten Nibelunga" u mitskom Bayreuthu? Vodstvo festivala s poznatim je redateljem u pregovorima, no ugovor još nije potpisan. Važnost pregovora je utoliko veća što je 2013. godina kada će cijeli svijet obilježavati dvije stotine godina od Wagnerova rođenja, pa i novo vodstvo festivala u Bayreuthu baš za taj jubilej želi angažirati ponajbolje umjetnike. Navodno bi za dirigentskim pultom uz Wendersa trebao biti ruski maestro Kiril Petrenko.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije