Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čitatelji odlučili

Eddie Van Halen najbolji gitarist svih vremena!

Eddie Van Halen
Reuters/Pixsell
15.10.2012.
u 21:50

Brian May iz grupe Queen zauzeo je drugo mjesto na ljestvici, Alex Lifeson iz Rusha treće, četvrti je bio Jimi Hendrix, a peti Joe Satriani

Eddie Van Halen proglašen je najboljim gitaristom svih vremena. Tako su bar odlučili čitatelji magazina Guitar World, a u glasovanje je bilo uključeno više od pola milijuna ljudi.

Van Halen je bio u konkurenciji od 132 gitarista, a iza sebe je ostavio Jimija Hendrixa, Joea Satriania, Jimmya Pagea...

Brian May iz grupe Queen zauzeo je drugo mjesto na ljestvici, Alex Lifeson iz Rusha treće, četvrti je bio Jimi Hendrix, a peti Joe Satriani.

Ključne riječi

Komentara 2

EN
EndemskaVrsta
14:44 16.10.2012.

Ne bih se složio... meni je Brian May ipak jači. A i Carlos Santana!

ST
sttipe
21:25 18.10.2012.

di je onaj lik iz grupe europe/final contdown??ono stvarno triba znat odsvirat..fali tu i james hetfield,iz metallice..itd..ipak may je zasluženo bar drugi..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije