Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAMES CAMERON
Povratak na članak

Djeca i voda najveći aduti novog ‘Avatara’

Cameron je rekao da ako publika ne prihvati dobro film, slijedit će još samo jedan nastavak, inače ćemo gledati (barem) još tri ‘Avatara’

Komentari 4

BO
Boorej
13:29 01.01.2023.

Koliko moraš nepoznavati film da izjaviš glupost tipa "nastavak je bolji od prvog dijela jer ima djecu"??? Terminator 1 i 2 su podjednako dobro filmovi bez obzira na mulca. Reći da su nastavci Aliena zanimljiviji ili bolji od prvog dijela, može samo netko kome je plaćeno da napiše ovakav promo članak za Avatara 2. Davne 2009. sam gledao prvi dio u 3D i pred 2 tjedna drugi dio, također u 3D. Drugi dio nije do koljena jedinici. Posebno kad govorimo o kvaliteti priče koja je kliše do klišeja. Zbog čega je i sam film je na trenutke dosadnjikav. I traje brat bratu pola sata previše. I ne postavljajte pitanja tipa "kako ti onda ne smeta gledati, npr. Bilo jednom Americi?". Pa Bilo jednom u Americi je filmčina s odličnim glumcima i scenarijem a Avatar 2 je najobičnija disnijevska slikovnica. Ako želite klince izvesti u kino - super. Inače, uštedite si vrijeme i novac, i preskočite ovaj film. Nećete puno propustiti.

VL
AR
Archangel711
22:05 31.12.2022.

Gledao ga u IMAX-u, moja žena cijepljena protiv sc-fi i fantazije ostala bez teksta za klince da ne govorim, par puta krenuli rukama loviti one ribice po zraku.

VL
DS
dstulic
20:25 31.12.2022.

Dolje alieni

VL
MO
modovisisajteMaraschino
10:25 01.01.2023.

Definitivno IMAX 3D, za užitak. Meni isto priča nije nešto posebno ali treba pogledati dok se ima prilika.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.