Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
makljaža u operi

Dizajner i odvjetnik se potukli oko mjesta u prvom redu

Matthew Feargrieve nakon osuđujuće presude
Foto: David Mirzoeff/Press Association/PIXSELL
18.12.2019.
u 08:29

Odvjetnik Matthew Feargrieve osuđen je za napad na dizajnera Ulricha Englera u londonskoj Kraljevskoj operi.

Na izvedbi Wagnerova "Prstena Nibelunga" u londonskoj Kraljevskoj operi prošlog je listopada došlo do ozbiljnog sukoba. Slučaj je razriješen tek nedavno, osuđujućom presudom odvjetniku Matthewu Feargrieveu koji se oko mjesta u prvom redu posvađao s Ulrichom Englerom, modnim dizajnerom, kojeg je zatim nekoliko puta udario. No, što je do toga dovelo?

Feargrieve je naime napao Englera jer se iz drugog reda premjestio na prazno sjedalo u prvom redu, pored njega i njegove supruge Catherine Chandler. Engler je navodno upitao Chandler može li sjesti pored nje, no kada je ona rekla ne, nije odustao već je maknuo njen kaput sa sjedala i sjeo. Na to je Feargrieve izgubio živce, ustao se i počeo ga tući. 

- Nikada nisam vidio takav bijes na nečijem licu. Bio je na nogama, nadvijen nad ženu, tukao me i govorio: "Kako se usuđuješ tako razgovarati s mojom ženom?" A ja sam s njom progovorio samo tri riječi - rekao je Engler. Nakon incidenta, par je otišao, a Engleru je zabranjen pristup Kraljevskoj operi. 

Na presudu Feargrieveu koji i nije nevino ustao u obranu svoje žene kao što je tvrdio, utjecalo je i svjedočenje jedne od osoba iz publike koja je ustvrdila kako su Chandler i Feargrieve i prije ometali publiku u operi, radili nered, biti nepristojni i glasno pričali.  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije