Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Booksa

David Albahari i Škart na večeri pečatiranja i poetiranja

david albahari
arhiva
10.09.2012.
u 16:11

Albahari će izvesti multimedijalni interaktivni rad "Pisac je pečat", nastao u suradnji sa Škartovcima, a oni će pak publici predstaviti "Pesme koje su pobegle iz svojih samizdat izdanja"

Beogradski umjetnički kolektiv Škart i srpski pisac David Albahari gostuju u Booksi u utorak s programom “Večer pečatiranja i poetiranja”. Škart je umjetnički kolektiv nastao 1990. godine na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu i odlikuje ga sklonost eksperimentu u dizajnu i poeziji, a bave se i "arhitekturom ljudskih odnosa". S Davidom Albaharijem, jednim od vodećih suvremenih srpskih pisaca, surađivali su u akciji Tuga 1992. godine. 

Prva suradnja ovih umjetnika nakon punih dvadeset godina premijerno će se javnosti predstaviti upravo u Booksi. Albahari će izvesti multimedijalni interaktivni rad "Pisac je pečat" nastao u suradnji sa Škartovcima, a oni će pak publici predstaviti "Pesme koje su pobegle iz svojih samizdat izdanja".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije