Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Daruvarsku publiku pozdravila ekipa filma Život je truba

život je truba
Foto: Screenshot
1/2
PR
Autor
PR članak
04.12.2015.
u 18:09

Kako se ekipa filma zabavljala sinoć u Daruvaru, kako je protekla premijera i kakvi su komentari daruvarske publike pogledajte u videu!

Truba nastavlja svoje veselo putovanje! U četvrtak, 3. prosinca u kinu ’30 svibanj’Pučkom otvorenom učilištu u Daruvaru na premijernoj projekciji filma Život je truba publiku je pozdravio dio brojne ekipe filma, a atmosferu je upotpunila i ‘živa’ glazbena izvedba! U sklopu projekta ‘Truba na putu’ (u suradnji s Hrvatskim audiovizualnim centrom i Kino mrežom) nastavljaju se gostovanja filmskog tima na premijernim projekcijama u Centru za kulturu u Čakovcu (4.12.), u bjelovarskom Kulturnom i multimedijskom centru (8.12.) te u kinu Samobor (10.12.). 

Kako se ekipa filma zabavljala sinoć u Daruvaru, kako je protekla premijera i kakvi su komentari daruvarske publike pogledajte u videu!

Ova obiteljska komedija, čiju režiju i scenarij potpisuje Antonio Nuić, prati zgode vezane uz mladi bračni par, opuštenog trubača Buru i njegovu suprugu Janu te njihove dvije (naizgled različite) obitelji. Uloge tumače Iva Babić, Bojan Navojec, Ksenija Marinković, Filip Šovagović, Goran Navojec, Mirela Brekalo, Zlatko Vitez i Filip Križan

Informacije o filmu i kino distribuciji možete pratiti na službenoj Facebook stranici.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?